Mulle meeldis mõttekaardi programm, seda olen mitmes erinevas aines kasutanud. Siis mulle meeldis ka Weebly võimalused, natukene ebamugav on teda kasutada, sest loogika erineb teistest tasuta tarkvaradest, aga lõpuks saab ikka hakkama. Samuti meeldisid mulle erinevad õppevahendid ja võimalused luua netis õppetunde ja presentatsioone. Portaalide tutvustused olid ka asjakohased. Õppematerjalide lehekülgi oleks veel soovinud teada ja leida, kuid selleks puudus arvatavasti aega.

Mina isiklikult sain kõik asjad kodustest ül. kätte ning sain kõik kodus ära teha. Kuulsin mõnedelt loengus käijatelt, et on liiga palju lihtsate asjade läbitegemist seminaris. Võibolla võiks mõned asjad ette näidata ja tutvustada ning siis anda reaalselt koduse tööna tegemiseks. Siis saab ka arvatavasti palju rohkem asju läbi võtta ning on sellest kasu nii õppejõule kui ka üliõpilastele.

Eks ma pean ise selle SMART tahvli kursusele tulema, sest selles näen ma rohkem potentsiaali hetkel, kui testidele vastamisele ja lünktekstide täitmisele. Olen vist oma kooliajal nendega liialt palju tegelenud, seepärast soovin oma õpilasi sellest säästa :)


 
Tegime küsitluse vormi Õppimine täiskasvanueas aine õpiprojekti raames.
Tegime enesekontrollitesti.

Kasutasime ExamGeneral vabavara.